Img 6051017
Wanneer za 19.11.2016 – za 18.02.2017
Open donderdag t/m zondag
Uur van 11:00 tot 18:00

Gentse rooftopbar en -restaurant Gaston installeert zich vier maanden lang in de mooiste binnentuin van de Arteveldestad: de groene binnenplaats van het museum. De culinaire pop-up 'Hands on Gaston' zet kamp op in een feeërieke winterserre. De serre is vrij toegankelijk voor iedereen!

Hands On Gaston vervolledigt het artisanale plaatje van de tentoonstelling met een ambachtelijke en lokaal geïnspireerde kaart die alle aandacht laat uitgaan naar lokale tradities, artisanale recepten en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Denk aan een kaasbord van Jonge Bellie van de Gentse coöperatieve Het Hinkelspel, artisanaal gedroogde worst van slagerij Saint-Pierre of goeie ouderwetse Huufvlakke. Grote honger stil je met pasta al ragù met gemengd gehakt van Nevels Brasvarken en Belgisch Witblauw. Hands on Gaston serveert ook een heerlijke vegetarische hutsepot net als zijn befaamde varkenswangetjes met Nevels Brasvarken, winterraap, Gentse Gruut, Lotus Speculoos en Tierenteyn à l’ancienne. De gerechten gaan hand in hand met Gentse Roomer, Gentse Gruut of een glas wijn van het gerenommeerde huis Van den bussche.

Wie zich graag komt opwarmen bij Hands on Gaston, kan er de hele dag terecht voor een dampende kop koffie van De Draak uit Gent, vergezeld van een stuk taart van Julie’s House of een fondant brownie van Callebaut. Elke koffie of thee gaat bovendien gepaard met een iconische sneeuwbal van het Gentse Larmuseau.

Bekijk de kaart

info@coeurcatering.be 
+32 (0)9 277 92 72


Hands on Gaston voor je eigen receptie, nocturne, nieuwjaarsfeest, lezing, productpresentatie, brainstormsessie? De serre is ook te huur als unieke locatie voor je privé- en bedrijfsevents.

Meer info over verhuur