Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Vandaag open van 10:00 tot 18:00
plan je bezoek
Agenda
8.03 Flag icon
11.03.2018

Collectible

Design Museum Gent staat van 7 tot 11 maart 2018 op de nieuwe designbeurs Collectible. De beurs is uitsluitend gewijd aan 21e-eeuws hedendaags collectiedesign, en vindt plaats in het Brusselse Vanderborght-gebouw, pal in het centrum van de hoofdstad. Tijdens Collectible worden recente designcreaties voorgesteld, die ofwel uniek zijn of in zeer beperkte limited editions werden uitgebracht. Onder de internationale deelnemers bevinden zich naast designers en galeries, ook gespecialiseerde tijdschriften en musea. 

Design Museum Gent presenteert een preview van de film ‘The Unchosen (2018)’ van designer en filmmaker Alexandre Humbert, samen met enkele stukken uit de collectie van het museum. De film toont een blik achter de schermen van de collectie en de voorbereidingen van de verhuis van de 22.000 stukken naar een nieuw depot in 2018. Deze creatieopdracht wordt ontwikkeld voor de tentoonstelling ‘Object Stories’, een nieuwe collectietentoonstelling te zien vanaf 18 mei 2018.

Win tickets voor Collectible

Deze wedstrijd is afgelopen