Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Vandaag gesloten, kom morgen van 10:00 tot 18:00
plan je bezoek

Gentse Feesten

Gratis inkom voor Gentenaars!

Tijdens de Gentse Feesten laten we je loeren naar vijf performances rond het thema tijd. Doorheen de expo Maarten Baas. Hide & Seek presenteert het museum samen met Maarten Baas, De Kwekerij en Miramiro 5 Times: vijf houten gluurkisten met daarin een mix van tableaux vivants, performances en designobjecten. De productie is een feest van de creativiteit dat dwars door de grenzen van de disciplines snijdt. Net als de tentoonstelling zelf trouwens: de ontwerpen van Baas bevinden zich op het snijvlak van kunst en design.  De intrigerende tafereeltjes spelen zich van 13 tot en met 22 juli dagelijks af van 15:00 tot 18:00.

Kom je voor onze adembenemende collectie? You’re in luck! Onze nieuwe collectiepresentatie Object Stories laat je zelf je eigen rondleiding door onze collectie kiezen. Elk van de vijf routes toont je tien collectiestukken vanuit een bepaald aspect van het object zoals materiaal & techniek of verantwoord design. 

In Maarten Van Severen & Co. Het wilde ding ontdek je de intensiteit in het werk van Maarten Van Severen. Of spring eens binnen voor Poème Brut, de internationaal geroemde groepstentoonstelling gecureerd door Siegrid Demyttenaere & atelier lachaert dhanis.

Van 13 tot 22 juli bezoek je alle expo’s in Design Museum Gent gratis als Gentenaar op vertoon van je identiteitskaart aan de kassa.