Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding & verbouwing. Vandaag: bekabelingswerken
bekijk de tijdlijn
From DING with love postkaarten

From DING with love

Pop-up wenskaartenwinkel

In de DING Vitrine kan je vanaf 9 december originele postkaarten kopen, nieuwe vormgevers leren kennen en je naasten verrassen. Alle kaarten in de pop-up shop kosten 2 euro/stuk. Koop je 3 kaarten, dan betaal je 5 euro. Bij elke aankoop zorg je er ook voor dat ouderen met een kleine sociale cirkel de komende feestperiode niet vergeten worden.

De postkaarten bieden voor elk wat wils. 12 ontwerpers maakten op vraag van het museum elk 1 postkaart voor de feestdagen: Atelier Brenda, Sara De Bondt, Theo De Meyer x Stefanie Everaert, Olivier Goethals, Benjamin Mengistu Navet, Thomas Renwart, Klaas Rommelaere, Shervin/e Sheikh Rezaei, Clara Spilliaert, Bram Vanderbeke, Dieter Durinck en Stan Van Rompaey.

Ook een selectie billboards aan de zijgevel van Design Museum Gent in de Drabstraat worden vereeuwigd in postkaarten.

De Collectie van de Gentenaar brengt erfgoedobjecten tot leven, of, in dit geval, tot postkaart. Ga voor ludieke feesten aan de hand van verrassende objecten uit de collectie van Design Museum Gent. Van klinken op het nieuwjaar met een deurklink tot een smooth new year met een strijkijzer.

Omdat niet iedereen het geluk heeft om een handgeschreven wenskaart te krijgen tijdens de feestdagen, zorgen we ook voor een schrijfactie in samenwerking met woonzorgcentrum Domino

  1. kies een postkaart
  2. schrijf er je wensen op aan een anonieme wzc Domino-bewoner
  3. gooi je kaart in de postzak
  4. wzc Domino verdeelt ze onder de bewoners
  5. per geschreven kaart wordt 1 euro gedoneerd aan De Armste Week
  6. als bedanking krijg je een gratis postkaart
Openingsuren
MA-WO DO-ZA ZO 10.12, 18.12, 8.01
gesloten 12:00-18:00 12:00-18:00
Prijzen
1 kaart 3 kaarten
€ 2 € 5
Locatie


DING Vitrine, Drabstraat 2, 9000 Gent