Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
DO THE RIGHT DING/STEUN

Algemene voorwaarden

AGB Kunsten & Design
Botermarkt 1
9000 Gent
BTW BE537.520.055

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tussen AGB Kunsten & Design en de gebruiker van het reservatiesysteem. Door het plaatsen van een bestelling bevestigt de gebruiker de voorwaarden te hebben gelezen en begrepen en gaat de gebruiker akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

AGB Kunsten & Design heeft het recht de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging en met onmiddellijke ingang op het moment van publicatie.

Prijzen en betaling

Alle prijzen worden vermeld in euro. Voor het aankopen van producten geldt steeds de prijs op het moment van bestelling. Het reductietarief voor groepen is geldig vanaf een aankoop van 15 tickets. De bestelde artikelen dienen onmiddellijk betaald te worden. Volgende betalingswijzen worden o.a. aanvaard: Bancontact, Mastercard, Visa. Een gebruiker die beschikt over een btw- of ondernemingsnummer kan, naast onmiddellijke betaling, ook kiezen om te betalen na ontvangst van een factuur.

De gebruiker ontvangt na betaling een e-ticket met unieke QR-code op het opgegeven e-mailadres. Het e-ticket is geldig voor de periode vermeld op het ticket en kan slechts 1 maal gebruikt worden. Tickets worden enkel in elektronische vorm aangeleverd. AGB Kunsten & Design is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van e-tickets. Op de dag van het bezoek is controle op e-tickets mogelijk. De medewerkers van AGB Kunsten & Design hebben het recht een geldig en officieel (identiteits)bewijs op te vragen wanneer e-tickets met reductietarief aangekocht werden. In geval van een reservering, waarbij pas betaald zal worden aan de balie, ontvangt de gebruiker een bevestiging van de reservatie. Op de dag van het bezoek begeeft de gebruiker zich met deze bevestiging naar de balie. Daar zal het verschuldigde bedrag betaald worden via één van de daar aangeboden betalingswijzen.

De gebruiker verbindt zich ertoe de correcte gegevens te verschaffen die nodig zijn tot het voltooien van de bestelling. De persoon die de aankoop doet wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets voor een derde bestemd zijn. AGB Kunsten & Design heeft het recht de bestelling te weigeren of alsnog te annuleren indien er bewijzen of ernstige aanwijzingen zijn van fraude en/of achterstallige betalingen.

Groepsbezoek met gids

Een gids kan aangevraagd worden tot 10 werkdagen vóór de bezoekdatum. Het aantal deelnemers per gids is beperkt en kan verschillen per rondleiding en locatie. Het museum heeft het recht een groep te weigeren wanneer het maximum overschreden wordt.

Een reservatie aanvragen doe je online. Heb je hulp nodig bij je online aanvraag? Bel BOEKjeBEZOEK+32 (0)9 210 10 75, elke werkdag van 9 tot 17 uur. 

Van zodra de aanvraag bevestigd wordt door BOEKjeBEZOEK, ontvangt de gebruiker een reservatiebevestiging via e-mail. De reservatie is nu bindend.

Annulatie- en wijzigingvoorwaarden

Een e-ticket of reservatie kan niet meer gewijzigd, geruild of geannuleerd worden door de gebruiker. Na ontvangst van de e-tickets worden achteraf geen kortingen meer toegekend.
Een gids kan tot 10 werkdagen vóór het bezoek kosteloos geannuleerd worden. Bij annulatie binnen 10 werkdagen vóór de rondleiding wordt de kostprijs van de gids aangerekend.

Indien het museum omwille van overmacht het bezoek niet op het geplande moment kan laten plaatsvinden, zal het museum in eerste instantie op zoek gaan naar een geschikt alternatief moment voor het bezoek.

Burgerrechtelijke aansprakelijkheid bewakingsdienst

De interne bewakingsdienst van Autonoom Gemeentebedrijf Kunsten en Design, Botermarkt 1, 9000 Gent (KBO 0537 520 055) is verzekerd tegen lichamelijke of materiële schade die voortvloeit uit de uitoefening van zijn activiteiten inzake private veiligheid. De benadeelden kunnen zich rechtstreeks wenden tot Ethias, Kortrijksesteenweg 1052A, 9051 Gent. Het polisnummer is 45.312.218.