Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
DO THE RIGHT DING/STEUN
Hvdva
NIEUWS

Schrijf je in voor de Henry van de Velde Awards 17!

Heb je het afgelopen jaar een designproduct, -dienst of –project ontworpen of geproduceerd waar je trots op bent? Schrijf dan nu in voor de Henry van de Velde Awards 17.

De Henry van de Velde Awards zijn de langstlopende Vlaamse designprijzen. Dit jaar zijn er 6 designcategorieën waarvoor ontwerpers en bedrijven kunnen meedingen: Communication, Design-led Crafts, Ecodesign, Efficiency, Everyday Life en Healthcare.

Binnen elke categorie worden 3 nominaties gekozen door een internationale jury, waaruit 1 winnaar gekozen wordt. Alle 18 nominaties dingen ook mee naar de Henry van de Velde Public Award 17. Bij de laatste editie stemden meer dan 7.000 designliefhebbers.

De winnaars worden op 18 januari 2018 gelauwerd in de Henry Le Boeufzaal in BOZAR. Winnaars en genomineerden krijgen nadien twee maand lang een podium in de Foyers van BOZAR. De voorbije maanden kwamen meer dan 21.000 bezoekers hiernaar kijken.
 
Voldoende redenen dus om jouw designproduct, -dienst of -project in te dienen. De deadline om in te schrijven is 20 april 2017.