Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
DO THE RIGHT DING/STEUN
Maarten Baas Makes Time © Nick Bookelaar
NIEUWS

Word figurant

Voor 5 Times op de Gentse Feesten

5 Times © Joost Van Dijk

Tijdens de Gentse Feesten brengen Design Museum Gent, designer Maarten Baas, theatergroep De Kwekerij en festival van circus, dans en theater Miramiro 5 Times. Theatre meets design: vijf performances rond het thema tijd. In de tentoonstelling Maarten Baas. Hide & Seek zullen voor de gelegenheid vijf houten gluurkisten worden geplaatst met daarin een mix van tableaux vivants, performances en designobjecten.

Voor deze performances zoeken we figuranten van 13 tot 22 juli, dagelijks tussen 15:00 en 18:00. Elke rol zal door meerdere mensen gespeeld worden, dus het is niet noodzakelijk dat je de hele periode beschikbaar bent. Toneelervaring is niet vereist, de personages hebben geen tekst en hoeven alleen eenvoudige handelingen te verrichten. Het gaat er vooral om dat je het juiste type bent voor de performance waar je deel van uitmaakt.

We typecasten de volgende karakters:

  • Profiel 1: man, kantoortype, 35 – 75 jaar
  • Profiel 2: man, 45+
  • Profiel 3: (gezette) man, 45+

We bieden je een spannende ervaring en de kans om deel te nemen aan een uniek project waarin theater, design en beeldende kunst samenkomen. Op de dagen dat je speelt word je goed verzorgd en krijg je een vrijwilligersvergoeding.

Interesse? Mail of bel uiterlijk 21 juni naar:

Annemarie van der Ree
annemarie.vanderree@stad.gent
+32 9 234 68 85

Op dinsdag 26 juni om 17:30 is er een kennismakingsavond in Design Museum Gent waarop De Kwekerij aanwezig is om meer informatie te geven, vragen te beantwoorden en de rolverdeling te bepalen.