Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
bekijk de tijdlijn
Expo
8.11 Flag icon
8.02.2009

100 jaar Demeyere

Mistral

“Goed koken is vooral een kwestie van het onder de knie krijgen van een aantal basistechnieken en het gebruik van het aangepaste kookgerei.” Dit is het devies van de firma Demeyere, een familiale onderneming opgericht in 1908 en nu gevestigd in Herentals.

Demeyere is een wereldreferentie geworden op het gebied van de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Gedurende verschillende generaties wist het bedrijf topkwaliteit kookgerei te ontwikkelen.

Naast aangepaste en vernieuwende technologie hecht Demeyere ook veel belang aan de uitstraling van de producten. Kookgerei moet niet alleen efficiënt werken, maar ook mooi en decoratief zijn, zowel in de keuken als op tafel. De voorbije jaren werkte Demeyere daarom samen met nationaal en internationaal erkende designers; het resultaat is knap, stijlvol kookgerei van hoogstaande kwaliteit.

De tentoonstelling brengt een primeur. Meerbepaald de kookpotten die het resultaat zijn van de intense samenwerking met de internationaal gerenommeerde Engelse ontwerper John Pawson.