Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
DO THE RIGHT DING/STEUN
Agenda

15.08.2020

Instaprondleiding

Kleureyck

Lang genoeg in uw kot gezeten? Breek uit! Ontdek Kleureyck. Van Eycks kleuren in design met een gids. Die neemt je, weliswaar op veilige afstand van de anderen, mee doorheen de boeiende verhalen in de drie delen van de expo.

In de Pigment Walk volg je een promenade doorheen Van Eycks verschillende kleurgroepen in hedendaags design met zo’n 100 objecten uit verschillende designdisciplines. Daarnaast ontdek je in de Research Projects hoe sommige designers en kunstenaars kleur voornamelijk vanuit onderzoeksmatige hoek benaderen en zich de vraag stellen hoe licht, materiaal en techniek effect hebben op kleur. Dat terwijl anderen dan weer meer geïnteresseerd zijn in kleur als beleving. Elf designers kregen carte blanche om in de 18de-eeuwse herenwoning aan de slag te gaan rond het thema ‘kleur en zintuigen’. Dit resulteerde in de Experience Rooms, de perfecte afsluiter van je bezoek.

Reserveer nu

Wens je deze rondleiding exclusief voor jouw groep te boeken? Neem dan een kijkje op onze informatiepagina over groepsbezoeken.