Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
DO THE RIGHT DING/STEUN
Agenda

5.06.2019

Nocturne Generous Nature

i.s.m. BOS+, Flanders DC, OVAM

In aanwezigheid van de deelnemende designers

Generous Nature toont de rol van de designsector in de transitie naar een duurzame mondiale samenleving. Ze bundelt de resultaten van drie Belgische trajecten, met aan de Vlaamse kant het project Maakbaar. Maakbaar is een initiatief van de ngo BOS+, dat de designsector wil sensibiliseren en activeren rond sociaal, economisch en ecologisch duurzaam design. Samen met Flanders DC, de OVAM en Design Museum Gent werden ontwerpers en studenten twee jaar lang ondersteund om duurzaamheid een centrale plaats te geven in het ontwerp en de realisatie van hun producten.

Deze avondopening biedt een feestelijke afsluiter voor het project en nodigt het grote publiek uit om kennis te maken met de resultaten én hun bedenkers. Op het programma staan een korte terugblik door de organisatoren, een receptie en een bezoek aan de tentoonstelling Generous Nature in aanwezigheid van de deelnemende ontwerpers. 

Schrijf je in