Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
DO THE RIGHT DING/STEUN
Agenda

9.07.2020

Webinar Color Navigator

Kleur is enorm belangrijk in het ontwerpproces, om de identiteit van je merk te versterken, een emotie op te roepen of het gebruiksgemak van een product te vergroten.

In het kader van Kleureyck nodigen Ministry of Makers en Design Museum Gent op donderdag 9 juli het bedrijf Color Navigator uit. Tijdens een gratis webinar krijg je een boeiende en onderbouwde introductie over het belang en de impact van kleur in designprocessen.

Als je weet dat ongeveer 95% van onze beslissingen onbewust en automatisch gebeuren en dat het visuele aspect voor 93% bepalend is in ons aankoopgedrag, is de rekening snel gemaakt. Kleurgebruik verhoogt gevoelig de naamsbekendheid van je merk, zet aan tot actie, roept herinneringen op, ….

Hoe wetenschappelijk onderbouwd is ‘kleurintelligentie’? Wat is de impact van kleur op ons brein en in 'neuromarketing'? Is kleur niet vooral een subjectieve aangelegenheid? Begrijpt iedereen ‘kleur’ op dezelfde manier? En hoe kan je kleur optimaal inzetten in bijvoorbeeld jouw ontwerpproces?

Aan de hand van enkele cases bewijst Karine Steculorum (Creative Color Director & Partner van Color Navigator) de kracht van kleur. Daarnaast geeft ze ook de basisprincipes mee van de Color Navigator methodologie.

Na inschrijving ontvang je de link naar het webinar.

Schrijf je gratis in