Je gebruikt Internet Explorer. Deze site werkt het best op een recentere browser zoals Chrome, Firefox of Safari. Lees hier meer

Gesloten voor uitbreiding en verbouwing
DO THE RIGHT DING/STEUN
Provinciale Prijs Voor Vormgeving 2016
NIEUWS

Provinciale Prijs voor Vormgeving 2016

Stel je kandidaat

Twee jaar geleden was de Provinciale Prijs voor Vormgeving 2014 al te gast bij ons in het museum en vandaag is het aan de volgende generatie ontwerpers! Er ligt 5000 euro klaar voor een vormgever die in Oost-Vlaanderen geboren is of er minstens 5 jaar woont of al 5 jaar hoger onderwijs gevolgd heeft aan een Oost-Vlaamse academie en/of kunstschool. En het maakt niet uit of je ontwerpt in textiel, hout, kunststof, pixels, edelmetaal, plastic, papier, … Al wat je moet doen is de provincie een portfolio met jouw originele, hedendaagse creaties bezorgen. Gert Dooreman, Erik Sijmons en Hermine Van Dijck gingen je alvast aan je vooraf.

Tot en met 15 april 2016 kan je je kandidaat stellen voor de prijs voor vormgeving 2016. Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je op de website van Provincie Oost-Vlaanderen. Benieuwd naar het werk van de vorige winnaars? Check het Pinterestbord van de provincie!