Vandaag open van 9:30 tot 17:30
plan je bezoek

Coronamaatregelen

Blij je terug te zien!

We hebben hard gewerkt om je museumbezoek zo vlot en veilig mogelijk te maken. Daarvoor hebben we een aantal maatregelen genomen. Hieronder lees je wat dat concreet betekent voor jouw bezoek.

Voor je bezoek

Koop je ticket vooraf, zo ben je zeker van je bezoek.

Online tickets
Om het aantal mensen in het museum te beperken, kies je een tijdslot. Kom op het tijdstip zoals aangegeven op je ticket. Voor vragen over jouw reservatie of om telefonisch te reserveren, bel je +32 9 210 10 75 (weekdagen 9:00–12:30 en 13:30–16:00).

Heb je een smartphone, neem hem dan mee naar het museum. Zorg dat je telefoon opgeladen is.

Neem geen (rug)zakken mee. De vestiaire van het museum is enkel op aanvraag.

Tijdens je bezoek

Het is verplicht om een mondmasker aan te doen, om je veiligheid, die van de medewerkers en van de andere bezoekers te garanderen.

We raden je aan de bezoekersgidsen op je smartphone te lezen via www.designmuseumgent.be/rondleidingen. Er is gratis wifi in het museum.

Er zijn toiletten voorzien voor museumbezoekers. Die worden regelmatig schoongemaakt.

Hou 1,5 m afstand van andere bezoekers en het museumpersoneel. We hebben voor jou een parcours uitgestippeld.

Gebruik de voorziene alcoholgel. We hebben alle interactieve elementen preventief afgesloten.

Eventuele betalingen in het museum of de shop doe je cashloos en liefst contactloos.

We vragen om je museumbezoek te beperken tot 1,5 uur.