Vandaag open van 10:00 tot 18:00
plan je bezoek

Coronamaatregelen

Blij je terug te zien!

Het museum is opnieuw open. Eindelijk kunnen we je de nieuwe tentoonstelling Kleureyck tonen. Het museum is op dit moment enkel open voor een bezoek individueel of met je gezin op de gewone openingsuren.

We hebben hard gewerkt om je museumbezoek zo vlot en veilig mogelijk te maken. Daarvoor hebben we een aantal maatregelen genomen. Hieronder lees je wat dat concreet betekent voor jouw bezoek.

Voor je bezoek

Koop je ticket vooraf, zo ben je zeker van je bezoek.

Online tickets
Om het aantal mensen in het museum te beperken, kies je een tijdslot. Kom op het tijdstip zoals aangegeven op je ticket.

Voor vragen over jouw reservatie kan je terecht op het nummer +32 9 210 10 75 (weekdagen 9:00–12:30 en 13:30–16:00).

Kan je geen online ticket kopen? Reserveer kan ook telefonisch via +32 9 210 10 75 (weekdagen 9:00–12:30 en 13:30–16:00). De betaling van de tickets doe je aan de balie van het museum cashloos en liefst contactloos.

Heb je een smartphone, neem hem dan mee naar het museum. Zorg dat je telefoon opgeladen is.

Neem geen (rug)zakken mee. De vestiaire van het museum is enkel op aanvraag.

Het is aanbevolen om een mondmasker mee te nemen, om je veiligheid, die van de medewerkers en van de andere bezoekers te garanderen.

Tijdens je bezoek

We scannen je e-ticket vanaf je smartphone of vanaf een afdruk aan de ingang van de expo.

We raden je aan de bezoekersgidsen op je smartphone te lezen via www.designmuseumgent.be/rondleidingen. Er is gratis wifi in het museum.

Er zijn toiletten voorzien voor museumbezoekers. Die worden regelmatig schoongemaakt.

Hou 1,5 m afstand van andere bezoekers en het museumpersoneel. We hebben voor jou een parcours uitgestippeld.

Gebruik de voorziene alcoholgel. We hebben alle interactieve elementen preventief afgesloten.

Eventuele betalingen in het museum of de shop doe je cashloos en liefst contactloos.

We vragen om je museumbezoek te beperken tot 1,5 uur.